Hou jij van koken en een leuke uitdaging?

Hoenderloo
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 1950,- en € 2750,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Horeca en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Zowel Fulltime, als Parttime werken is mogelijk
  • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling op de vloer
  • Het fooiengeld wordt uiteraard eerlijk verdeeld onder de collega’s
  • We doen graag leuke dingen met het team!

Ons verlanglijstje

  • Je hebt passie voor de horeca en wil graag doorgroeien
  • Jij bent creatief, leergierig en meedenkend.
  • Op jouw CV zien we relevante werkervaring terug

Midden in de bossen van de Veluwe is ons prachtige restaurant de Smaak van Hoenderloo gevestigd. Een unieke locatie waar het met mooi weer heerlijk vertoeven is op ons terras. Naast lunch, diner en de borrel is ons restaurant ook ideaal gelegen voor feesten en partijen. Bij ons staan gastvrijheid en kwaliteit centraal. Wij hebben passie en liefde voor eten en zorgen ervoor dat onze gasten op bourgondische wijze kunnen genieten van onze heerlijke gerechten. 

 

Werken als Souschef bij de Smaak van Hoenderloo, betekent verantwoordelijkheid, vrijheid en afwisseling. Het team is betrokken, persoonlijk en hecht. De gezellige werksfeer zorgt voor extra energie om hard te werken! Uiteraard wordt dat afgewisseld met plezier en grappen. Er is ruimte om mee te denken en te leren van onze ervaren chef-kok. Vanzelfsprekend zorgen we ook goede voorzieningen om de lekkerste gerechten te maken. Naast hard werken gaan we graag op een uitje met het bedrijf.

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

11.30 Jouw dag begint met een kop goede koffie en wat gezellige gesprekken met je collega’s. Na de koffie duik je de keuken in om de net binnengekomen bestellingen te controleren. Het weekend komt eraan, dus plaats je ook wat nieuwe bestellingen.
12.30 Na het bijhouden van de voorraad, probeer je samen met de twee andere koks wat nieuwe gerechten uit. Fijn dat experimenteren! Ondertussen treffen jullie samen de voorbereidingen voor het diner en de maaltijd voor het team.
15.00 De klok slaat drie uur. Je pakt een kop koffie en op dat moment lopen de gasten binnen waar je een afspraak mee hebt. Ze willen een feest houden en jullie bespreken het menu voor de partij. Jij denkt enthousiast mee.
16.00 Ondertussen hebben jouw collega’s in de keuken de maaltijd al bereid. Je schuift aan en met elkaar eten jullie de maaltijd. Na de maaltijd schiet de bediening je nog even aan, ze hebben een aantal vragen over een nieuw gerecht. Jij beantwoordt geduldig de vragen.
17.00 Langzaam druppelen de gasten binnen voor het diner. Jij begint aan de warme kant bij de kachel. Je bereidt en proeft de gerechten. Op verzoek loop je mee met de bediening om aan de gast meer te vertellen over de gerechten.
18.30 Je wisselt met je collega en staat nu aan de koude kant. Heerlijk die afwisseling! En op deze manier leren jullie beide meer over de koude en warme kant. Je speelt met verschillende ingrediënten en maakt alles zelf, zonder gebruik van convenience producten.
20.30 Het diner zit erop! Je loopt nog even mee met de bediening door het restaurant om te horen hoe de gasten het ervaren hebben. Daarna is het tijd om op te ruimen. Samen met het team ruimen jullie de ingrediënten op en maken jullie de keuken goed schoon.
22.00 Na het opruimen drinken jullie gezellig met de bediening nog een drankje. Je maakt het niet laat want morgen staat weer een drukke dag op de planning.

Kom jij de keuken bekijken?

Ben jij er klaar voor om de mooiste en lekkerste gerechten te bedenken en te creëren voor onze gasten? Dan komen we graag met je in contact. Als nieuwe collega verwelkomen wij je hartelijk en laten we je kennis maken met ons restaurant, onze werkwijze en ons hechte team. Pak de telefoon en stuur ons een bericht, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Tot snel!  

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '331619732273592'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2887751,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');